søndag 27. mars 2011

Gummersbach!

Da har Emanuell og Henrich gjort unna første helga i ferien og det har vært en kjempestart på ferien våres. Turen fra Freiburg til Gummersbach på kvelden var lang, 530 kilometer, men ingen problem for de to tidligere deltagerne i Flåklypa Grand Prix! Vi kom frem i god tid og tuslet en liten tur for å få frisk luft og strekke på beina før vi la oss tidlig, for å lade opp til håndballkampen! Vi lå på samme hotell som Elverum så fikk også snakket litt med Lars før det ble natta!




Lørdagen var det da klart for håndballkamp og vi hadde kledd oss for anledningen. Hallen var så og si full og stemningen var høy før kampen. Snakket med Lars og han sa det var som om Bayern München skulle møte det dårlig norsk tippeliga-lag når han beskrev forskjellen på Gummersbach og Elverum. Gummersbach har 3-4 kroatiske landslagsspillere men en tysk landslagsspiller så det oser klasse av det tyske mannskapet. Kampen begynte bra for Elverum og vi holdt følge en stund, det var 6-6 etter 10 min, men da satte Gummersbach opp tempoet, til publikummets store begeistring og til pause var det 23-11 til tyskerne.

Andre omgangen startet bedre for Elverum, men tyskerne hadde full kontroll og vant kontrollert 44-24, så det skal nok et aldri så lite mirakel til for at Elverum skal hente de inn igjen om en uke.
Snakket med Lars etter kampen og han var helt greit fornøyd og at Elverumspillerne tok dette som en opplevelse, og det var det også, både for spillerne og de ca. 30 tilreisende supporterne. Til høyre er det to heldige vikinger, Astrix og Obelix (da skjønner dere vel selv hvem som er hvem av vikingene :p) som fikk hilse på Elverumskapteinen Lars Nordberg etter kampslutt! Må også si det at tyskerne hadde veldig sans for "kostymet" våres og det var mange som kom og tok bilder av oss så vi var litt sånn "famous" i Eugen Haas Halle denne lørdagen :)

Kvelden ble rolig for begge to siden det var en lang biltur som sto for tur på søndag, med et innlagt slottsbesøk! Søndagen kjørte vi som planlagt til Wartburg Castle som ligger i byen Einsnach. Været var meget bra og utsikten var utmerket. Vi tok en guidet tur inne i rommene på slottet med en tysk guide men vi skjønte ikke så mye for hu snakket så rart! Men hvis dere vil lese mer om slottet som gå inn på denne linken: www.wartburg.de! Det var verdt besøket, så hvis noen av dere lesere er i dette området engang i fremtiden vil vi anbefale å ta en titt på dette slottet!







Nå har Heinrich Von Schnellfahrer og Emanuell Desperados kjørt fremt il Dresden hvor vi skal ligge til tirsdags morgen før vi skal ta turen til Auschwitz. Vi har lagt inn bagasjen og er klar for å ta turen ned i sentrum av Dresden for å klaregjøre hva vi skal gjøre imorgen! Så heng med folkens, dette blir saker :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar