søndag 30. januar 2011

Last day!

Torsdag har et lite begivenhetsrik dag her i Freiburg, det gikk å språkskole! Men på kvelden var det dukket for ukens Stammtisch, hvor elevene fra språkskolen samles for å snakke om noe annet enn skole, og får å ta seg en øl for de som vil det! på torsdag var vi på en irsk pub som denne kveld skulle ha skotsk danseaften så vi fikk se unge studenter lære seg å danse! det var jo morro det også :)

På fredagen var det siste dagen vår på språkskolen for oss fra Norge! Det var med blandede følelser vi gikk til skolen, for en måte har det vært morro å være der men på en annet måte så gledet vi oss til å bli ferdige sånn at vi kan starte å jobbe her nede! Så siste dagen var dessverre "læreren over alle lærere" Gökmen Utkubas så så vi fikk dessverre ikke sagt farvel til han men vi fikk sagt farvel med resten av klassa! I klassa går det folk fra Kina, India, Serbia, Russland, Costa Rica, New Zealand, Hvitrussland, Tyrkia, Polen, Colombia og Marokko!
Det var en super gjeng og vi har hatt mye morro, selv om det bare varte i tre uker!
Så vil takke språkskolen for god hjelp, tysken har forbedret seg meget så ser frem om å starte å jobbe nå!

Vi må ikke glemme ukens Scooter-trall så her er den, enjoy! :D

Scooter - Fire
http://www.youtube.com/watch?v=r32LcBqiv7I

1 kommentar:

  1. Ikke noe blogging denne uka, Henrik!! Og du som har vært så flink fram til nå. Vil gjerne høre litt om jobben (men ikke bare om den fæle tapetseringa:-)

    SvarSlett